Tynka Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) Imię: Justyna Wiek:30+ Nick w grze: Tynka Twój SID (SteamID):STEAM_0:1:402348266 Doświadczenie: Niestety nie mam, ale chciałabym spróbować swoich sił i pomóc przy serwerze. Ludzie są przyjaźnie nastawieni. miła atmosfera, więc myślę ,że przy pomocy szybko się nauczę. Znajomość AMXX [1-10]:2 Link do GT/Tsarvar: https://tsarvar.com/pl/player382775-Tynka Sprawny mikrofon [TAK/NIE]:TAK Dlaczego chcesz zostać adminem?:Codziennie jestem na serwerze, ale nie zawsze w późnych godzinach jest na nim admin, więc pomocna osoba może się przydać. Chciałabym się nauczyć czegoś nowego , a mam dużo wolnego czasu wieczorami , który mogę poświęcić na naukę i wparcie na serwerze. Pieniężne wsparcie serwera [TAK/NIE]:TAK Edytowane 7 godzin temu przez Tynka 1 Przetłumacz na Angielski
Mr. Ambrozja Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu @ Admin CS 1.6ONLY DD2zapraszam do wypowiedzi
Nymerka Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu + duzo czasu spędza na serwerze + miła i bezproblemowa + Wiek Jestem na tak ☺️☺️
Nyt3KK Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Ja jestem na tak Miła, bezkonfliktowa, aktywna Doświadczenia też nie miałem jak zaczynałem, z naszą pomocą ogarnie 🫡
Mr. Ambrozja Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Okres próbny 14dni! Witamy na pokładzie ODD2#1
Mr. Ambrozja Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Info Podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post. 1 Przetłumacz na Angielski
Rekomendowane odpowiedzi